Μυστηριώδης κλοπή στο σπίτι πρώην στελέχους της περιφέρειας Κρήτης, με στόχο μόνο “έγγραφα πίεσης”!

 Πριν λίγο καιρό, έγινε διάρρηξη σε σπίτι πρώην στελέχους της περιφέρειας Κρήτης. Η διάρρηξη δεν καταγγέλθηκε καθώς δεν αφαιρέθηκαν είδη αξίας, δηλαδή χρήματα, κοσμήματα κλπ, αλλά μόνο “ειδικής αξίας”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Candiadoc, κλάπηκαν μόνο έγγραφα που παράνομα υπήρχαν στο σπίτι, εκτός δηλαδή της υπηρεσίας.

Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό στέλεχος, με αμφιλεγόμενη πορεία στην αυτοδιοίκηση αλλά και στενές σχέσεις με την τοπική και περιφερειακή πολιτική εξουσία, διατηρούσε στο σπίτι του έγγραφα και αποδείξεις που είχε συλλέξει λόγω θέσης σχετικά με ατασθαλίες, ελέγχους και επιδοτήσεις ιδρυμάτων, υπηρεσιών, ΟΤΑ και άλλων.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοια έγγραφα και στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν πολλές φορές εδώ και χρόνια ως “μοχλός πίεσης” για “διευκολύνσεις”, διορισμούς, αλλά ακόμα και υπηρεσιακές ανελίξεις…

Η διάρρηξη λοιπόν αυτή στόχο είχε την…ντουλάπα με τις αποδείξεις και μόνο. Και για αυτό το λόγο δεν καταγγέλθηκε.

Τώρα αν στόχος των διαρρηκτών ήταν να αποκτήσουν τις αποδείξεις προκειμένου να δημοσιοποιηθούν, έχοντας οι ηθικοί αυτουργοί στόχο το επερχόμενο προεκλογικό κλίμα ή απλά και μόνο για να γλιτώσουν από το…”βραχνά” του συνεχιζόμενου επί χρόνια “μοχλού πίεσης”, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Πάντως, λένε οι ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο στέλεχος έχει καταγγελθεί για περίεργες -τουλάχιστον- αποφάσεις.

Πραγματικά μια υπόθεση μυστήριο, που αν ερευνηθεί πιθανώς θα βγάλει πολλά στη φόρα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί